Menu Sluiten

Overzicht Schrob En Zuigmachines

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

01420040142004

More info

tags: Bedrijven Schrob En Zuigmachines – Desinfecterende Producten – Reinigingsuitrustingen Industrie – Reinigingsuitrustingen Kleinhandel – Reinigingsuitrustingen Schoonmaakbedrijven – 

Wenst u meer info over overzicht schrob en zuigmachines kijk dan vlug op https://www.evlo.com | Overzicht Schrob En Zuigmachines

Poetsmateriaal Overzicht: Een Inleiding tot Schrob- en Zuigmachines

Bent u een professionele schoonmaker of werkt u in een industrie waar hygiëne van vitaal belang is? Dan weet u hoe belangrijk het is om hoogwaardige poetsapparatuur te gebruiken. Schrob- en zuigmachines zijn essentiële hulpmiddelen voor het reinigen en onderhouden van vloeren. Ze zijn onmisbaar geworden in de schoonmaakindustrie vanwege hun efficiëntie en veelzijdigheid. Maar wat zijn nu precies schrob- en zuigmachines, en welke modellen zijn er op de markt? In dit artikel zullen we een overzicht geven van deze apparaten en hun functies.

Wat zijn schrob- en zuigmachines?

Schrob- en zuigmachines zijn apparaten die ontworpen zijn om de vloer te schrobben en vervolgens het vuil en water op te zuigen. Deze machines worden vaak gebruikt in commerciële en industriële omgevingen, zoals kantoren, winkels, magazijnen en fabrieken. Ze zijn uitgerust met een roterende borstel die de vloer schrobt en spoelt met water en reinigingsmiddel. Vervolgens wordt het vuile water opgezogen en opgeslagen in een aparte tank.

Soorten schrob- en zuigmachines

Er zijn verschillende soorten schrob- en zuigmachines op de markt, elk met unieke eigenschappen en doeleinden. Hieronder bespreken we de meest voorkomende modellen.

 1. Loopmachines: Deze machines worden voortgeduwd door de gebruiker en zijn ideaal voor kleinere ruimtes. Ze kunnen zowel grote als kleine oppervlakken reinigen en zijn relatief lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren.

 2. Ride-on machines: Dit zijn grotere machines die door de gebruiker bestuurd kunnen worden. Ze kunnen grote ruimtes efficiënter schoonmaken, maar hebben meer opslagruimte nodig en zijn duurder dan loopmachines.

 3. Schrob- en zuigcombinaties: Deze machines combineren het schrob- en zuigproces in één apparaat, waardoor het reinigingsproces nog sneller en efficiënter wordt.

 4. Handbediende machines: Deze machines zijn ontworpen voor moeilijk bereikbare plaatsen en kunnen handmatig bestuurd worden. Ze zijn ideaal voor het reinigen van trapportalen en andere smalle ruimtes.

Belangrijkste kenmerken van schrob- en zuigmachines

Voordat u een schrob- en zuigmachine aanschaft, is het belangrijk om te kijken naar de belangrijkste kenmerken die invloed hebben op de prestaties en efficiëntie van het apparaat.

 1. Borsteldruk: De borsteldruk bepaalt hoeveel druk er op de vloer wordt uitgeoefend tijdens het reinigen. Dit is vooral belangrijk bij hardnekkig vuil en vlekken.

 2. Watercapaciteit: De grootte van de watertank is van invloed op de hoeveelheid tijd die u nodig heeft om het apparaat bij te vullen. Machines met een grotere capaciteit kunnen langer blijven werken zonder tussentijds bijvullen.

 3. Breedte van de borstel: De breedte van de borstel bepaalt hoeveel vloeroppervlak er in één keer gereinigd kan worden. Machines met een bredere borstel kunnen grotere ruimtes efficiënter schoonmaken.

 4. Type batterij: Voor elektrische machines is het belangrijk om te kijken naar het type batterij en de gebruiksduur. Sommige machines hebben verwisselbare batterijen, wat handig kan zijn voor lange schoonmaaktaken.

De voordelen van schrob- en zuigmachines

Het gebruik van schrob- en zuigmachines biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele schoonmaakmethoden. Enkele van deze voordelen zijn:

 1. Efficiëntie: Schrob- en zuigmachines kunnen grote oppervlakken snel en grondig reinigen, waardoor u tijd en moeite bespaart.

 2. Betere resultaten: Deze machines zorgen voor een diepere reiniging en verwijderen hardnekkig vuil dat met de hand niet verwijderd kan worden.

 3. Gezonder werkomgeving: Schrob- en zuigmachines verwijderen niet alleen vuil en vlekken, maar ook bacteriën en andere ziekteverwekkers die zich op de vloer kunnen bevinden.

 4. Kostenbesparing: Hoewel schrob- en zuigmachines in eerste instantie een investering lijken, zullen ze u op de lange termijn geld besparen door het verminderen van arbeidskosten en het verhogen van de efficiëntie.

Het belang van kwaliteitsvol poetsmateriaal

Het gebruik van hoogwaardig poetsmateriaal is van cruciaal belang voor het behalen van de beste resultaten. EVLO is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in schrob- en zuigmachines van hoge kwaliteit. Hun machines zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor verschillende soorten vloeren. Of u nu op zoek bent naar een loopmachine, ride-on machine of handbediende machine, EVLO heeft het allemaal.

Concluderend

Schrob- en zuigmachines zijn niet meer weg te denken uit de schoonmaakindustrie vanwege hun efficiëntie en veelzijdigheid. Met verschillende soorten en modellen op de markt, is het belangrijk om de kenmerken van elk apparaat te begrijpen om de juiste keuze te maken. Door te investeren in kwaliteitsvol poetsmateriaal zoals EVLO, zult u niet alleen uw werk vereenvoudigen, maar ook een gezondere en schonere werkomgeving creëren.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Overzicht schrob en zuigmachines

!–StopPubText–>.